Grafisk design & foto

Jag jobbade i nästan 30 år som grafiker innan jag sadlade om till webbutvecklare. Denna kunskap sitter i ryggmärgen och jag står gärna till tjänst med ditt företags trycksaksproduktion.

Främst har jag jobbat som bildretuschör och har även lång erfarenhet av all form av trycksaksproduktion, från visitkort och flygblad till kataloger och böcker. Och har du Indesign-filer som behöver uppdateras så kan jag bistå med hjälp.

Grafisk design

Trycksaker är fortfarande relevant i företags marknadsföring och funkar som ett bra komplement till digital marknadsföring. Jag kan ta fram grafisk design för allehanda trycksaker och även grafik för sociala medier. Jag ser till att allt som produceras följer ditt företags grafiska profil.

Avancerad bildretusch

Har du bilder som behöver snyggare färger, kontrast, skärpa eller avancerad retusch så har jag stor kunskap i ämnet. Jag har erfarenhet av retusch av produkt- miljö- och modellfoto och har gjort bildretusch för företag som IKEA, Ica, MQ, Intersport, KappAhl, Asko etc.

Grafiskt arbete

Att exportera ut en korrekt PDF från Indesign som ska funka för just ditt tryckeri kräver viss kunskap. Är det rätt upplösning på bilderna? Utfall? Rätt färgprofil? Jag har koll på det. Behöver du konsultation inom Indesign eller Photoshop är det också något jag kan bidra med.

EXPERTIS I PROGRAM SOM PHOTOSHOP och INDESIGN

Logodesign

Logodesign brukar vara dyrt och ett omfattande arbete om man anlitar en byrå. Det handlar om ditt företags identitet och varumärkesstrategi och kräver en del efterforskning. Men man kan också skapa en snygg logga med enkla medel. Jag har fast pris och obegränsat antal revisioner.

Trycksaksbeställning

Jag kan ta ett helansvar för din trycksaksproduktion Jag talar samma språk som tryckare och med min erfarenhet som grafiker känner jag till alla fallgropar. Jag vet vad som gäller för att allt ska funka – hela vägen från grafisk design på en bildskärm till samma design tryckt på papper.

Foto

Med min kunskap inom bildbehandling ligger det mig nära till hands att även ta fotouppdrag. Behöver du produkt- eller personalbilder? Eller vill du höja nivån på bilderna till din hemsida och dina sociala medier? Med rätt fototeknik får du bilder som man inte kan ta med en smartphone.

SPETSKOMPETENS INOM DIGITAL BILDBEHANDLING

Begär offert grafisk design

support bw