Grafisk design

Jag jobbade i nästan 30 år som grafiker innan jag sadlade om till webbutvecklare. Denna kunskap sitter i ryggmärgen och jag står gärna till tjänst med ditt företags trycksaksproduktion.

Främst har jag jobbat som bildretuschör och har även lång erfarenhet av all form av trycksaksproduktion, från visitkort och flygblad till kataloger och böcker. Och har du Indesign-filer som behöver uppdateras så kan jag bistå med hjälp.

Grafisk design

Grafiker och grafisk designer är olika roller, även om gränserna kan vara lite överlappande. Jag har i alla fall erfarenhet av båda dessa roller. Jag kan ta fram grafisk design för allehanda trycksaker och även grafik för sociala medier. Jag ser till att allt som produceras följer ditt företags grafiska profil.

Avancerad bildretusch

Har du bilder som behöver snyggare färger, kontrast, skärpa eller avancerad retusch så har jag stor kunskap i ämnet. Jag har erfarenhet av retusch av produkt- miljö- och modellfoto och har gjort bildretusch för företag som IKEA, Ica, MQ, Intersport, KappAhl, Asko etc.

Grafiskt arbete

Att exportera ut en korrekt PDF från Indesign som ska funka för just ditt tryckeri kräver viss kunskap. Är det rätt upplösning på bilderna? Utfall? Rätt färgprofil? Jag har koll på det. Och behöver du konsultation eller utbildning inom Indesign eller Photoshop är det också något jag kan bidra med.

EXPERTIS I PROGRAM SOM PHOTOSHOP och INDESIGN

Logodesign

Logodesign brukar vara dyrt och ett omfattande arbete om man anlitar en byrå. Det handlar om ditt företags identitet och varumärkesstrategi och kräver en del efterforskning. Men man kan också skapa en snygg logga med enkla medel. Jag har fast pris och obegränsat antal revisioner. Testa mig!

Infographics

Infographics är en kombination av text, bild och grafik som har blivit allt mer populärt på webben. Det är ett sätt att presentera svårbegripliga koncept på ett lite mer lättsamt sätt än långa bloggartiklar. Infographics har stora möjligheter att generera trafik till din sajt.

T-shirt design

Jag har ett sidoprojekt där jag gör design för T-shirts för nördar(!) och säljer dem via Spreadshirt. Vill du ha en T-shirt-design till ditt företag? Det går att trycka hos Spreadshirt eller valfritt tryckeri.

SPETSKOMPETENS INOM DIGITAL BILDBEHANDLING

Beställ grafisk design

support bw