Sökmotoroptimering

Med hjälp av data som bland annat Google samlat in genom åren, vad gäller internetanvändares sökvanor på nätet, kan man identifiera vilka problem människor söker lösningar på. Eller vilka svar de söker på sina frågor. Eller vilka produkter de är intresserade av att köpa, och så vidare.

Tidigare har man inte kunnat göra marknadsanalyser på detta sätt. Man har idag också den stora fördelen att man kan analysera vad som funkar och vad som inte funkar i marknadsföringen. Och företagets marknadsstrategier kan baseras på fakta.

Sökordsanalys

Vilka sökfraser är relevanta för din webbplats och vilka ger ökad trafik? Det handlar även om att hitta sökfraser som har ett ekonomiskt värde och inte har för hög konkurrens.

Teknisk SEO

Här går jag in och optimerar hemsidan utifrån arkitektur, laddningstider, schema markup, sitemap, crawling, navigering m m. Mest aktuellt för hemsidor som varit publicerade ett tag.

Onpage SEO

Nyckelfraser placeras ut i koden på olika ställen, t ex i rubriker, titeltaggar, beskrivning, url:er. Och man skriver läsvärda, uttömmande artiklar samt jobbar med internlänkning etc.

LÅT KUNDEN KOMMA TILL Dig MED HJÄLP AV ”ORGANISK SÖK”

Lokal SEO

Jag vidtar åtgärder som gör att ditt företag lättare hittas på din lokalort. Du kommer att komma högt på Google med din sökfras i kombination med din ort, t ex ”stenläggning i Borås”.

Magnifikt innehåll

Jag beställer uttömmande artiklar från duktiga ”SEO-skribenter” om ditt specialämne. Artiklarna ska ge svar på användarens sökintentioner. Kompletteras med bra bilder och videor.

Länkbygge

Jag förespråkar i första hand organiskt länkbygge, dvs vi skapar en så högkvalitativ webbplats som möjligt. Det leder spontant till inlänkar från andra sajter och att läsare frivilligt delar på sociala medier.

DIN HEMSIDA SKA SIGNALERA EXPERTIS, AUKTORITET OCH FÖRTROENDE

Begär offert för sökmotoroptimering

support bw