Varför anlita mig?

Jag har en helhetslösning. Jag kan erbjuda dig allt du behöver för att få upp en webbplats på nätet.

Jag använder tekniker som skapar webbplatser med korta laddningstider, vilket ökar användarupplevelsen. Jag använder inga s k sidbyggare (”page builders”) vilka tenderar skapa överflödig kod och därmed sega ner sidorna.

Mitt sätt att arbeta ger en stor flexibilitet och anpassningsbarhet.

Jag jobbar med ett ”premium” WordPress tema, vilket innebär tidsbesparingar samt ständiga förbättringar från utvecklarna som skapat temat. Bra för säkerhet och prestanda.

Jag erbjuder flera säkerhetsåtgärder som minskar risken för sabotage och intrång av hackare.

Jag ser det som mitt uppdrag att låta ditt företags hemsida, med hjälp av teknisk och grafisk kompetens, bli din vinstmaskin!

analyse bw

Några av mina uppdragsgivare


Hemtextil

Webbdesign
Webbutveckling
Optimering

L.E.V.A

Webbdesign
Webbutveckling

Paleoteket

Webbdesign
Webbutveckling

High Mind

Bildretusch
Färgställning av bilder

Företagarföreningen Högsbo-Sisjön

Fotografering

Boris’ Clinic

Webbdesign
Webbutveckling

Lei Wang Kinesisk Akupunktur

Webbdesign
Webbutveckling

När?

Ett riktmärke för att skapa en webbplats kan vara minst en månad, men det beror givetvis på projektets omfattning och min övriga beläggning. Och det beror även på om det finns färdiga texter och bilder etc samt hur snabbt jag får återkoppling. Vill du ha upp något snabbt och är väl förberedd går det alltid att få upp en sajt på en vecka. Vad gäller SEO handlar det om långsiktiga projekt, sex till tolv månader, eller kontinuerligt.

Var?

Jag befinner mig strax söder om Göteborg. Kunder i närheten (till exempel Mölndal, Mölnlycke, Kungsbacka, Varberg) träffar jag gärna, och kunder i övriga Sverige kommunicerar jag med på telefon eller via video och skärmdelning. (jag kan varmt rekommendera Chrome-tillägget CrankWheel). Jag erbjuder gratis konsultation inför varje projekt och ser då även till att förstå dina behov och mål.

Hur?

Webbdesign och webbutveckling: Vi kommunicerar vad som ska göras, jag gör en ”wireframe” och en ”styleguide”, och efter godkännande får du se ett första utkast av webbplatsen. Efter andra, och ev tredje utkastet går vi ”live”. Du har möjlighet att fortsättningsvis skapa och redigera sidor och inlägg, justera och lägga till texter etc. Liknande arbetssätt för grafisk design. Läs mer om sökmotoroptimering