Beställ webbhotell hos Simpliweb

Du vill ha en hemsida till ditt företag. Du försöker hitta någon som kan bygga den åt dig, kanske du väljer mig. Men det krävs lite mer. Var ska filer och mappar ligga så att alla "surfare" på "the world wide web" ska kunna nå dig och hitta till din sajt? Jo, på en server.

Det finns ett otal nationella och internationella företag som erbjuder så kallad "web hosting". I Sverige kallas det webbhotell. Man hyr alltså en plats på en server för sin hemsida och dit kopplar man även sitt domännamn och sina epostadresser.

Webbhotell i Sverige

Fördelen med att ha sitt webbhotell i Sverige är att supporten talar svenska och är tillgänglig dagtid och kvällar i samma tidszon. En del har även öppet på helger. Självklart är det även positivt att gynna inhemska företag! Vill du anlita mig sköter jag kommunikationen med support. Och, ja, de håller till i Sverige!

Återförsäljare av webbhotell

Jag är återförsäljare av webbhotell och genom att gå via mig behöver du inte bekymra dig om att lösa problem, prata tekniska frågor med support eller lägga tid på grejer som du helst bara hoppas funkar. Vid eventuella problem eller frågor kontaktar du mig. Jag skapar ett konto åt dig för din hemsida. Du slipper ha flera leverantörer och flera fakturor, allt går via mig.

Tre olika paket – bara att välja!

Jag har tre olika paket och man betalar årsvis i förskott. Vill du ha andra speciallösningar, kontakta mig. Du kan avbryta tjänsten när du vill och det är 30 dagars uppsägningstid. Jag flyttar gratis din WordPress sajt till mitt webbhotell. 14 dagars öppet köp.

Speglade hårddiskar • Dagliga backuper • Obegränsat antal hemsidor & domäner

Logodesign

Logodesign brukar vara dyrt och ett omfattande arbete om man anlitar en byrå. Det handlar om ditt företags identitet och varumärkesstrategi och kräver en del efterforskning. Men man kan också skapa en snygg logga med enkla medel. Jag har fast pris och obegränsat antal revisioner. Testa mig!

Infographics

Infographics är en kombination av text, bild och grafik som har blivit allt mer populärt på webben. Det är ett sätt att presentera svårbegripliga koncept på ett lite mer lättsamt sätt än långa bloggartiklar. Infographics har stora möjligheter att generera trafik till din sajt.

T-shirt design

Jag har ett sidoprojekt där jag gör design för T-shirts för nördar(!) och säljer dem via Spreadshirt. Vill du ha en T-shirt-design till ditt företag? Det går att trycka hos Spreadshirt eller valfritt tryckeri.

SPETSKOMPETENS INOM DIGITAL BILDBEHANDLING

Beställ grafisk design

support bw