Webbutveckling

Wordpress-utveckling omfattar två dominerande arbetssätt. Det ena är med kodning då utvecklare skapar snabba sajter med exakt det kunden behöver. Med det andra arbetssättet skapas Wordpress-sajter utan kodning och kan vara billigare. Man använder färdiga teman som anpassas eller så jobbar man med s k "pagebuilders", vilka ofta medför extra kod som segar ner sidorna.

Själv jobbar jag i ett tema som laddar mycket snabbt. Jag använder Wordpress och temats "blockbuilders" samt kodar vid behov. Temat är anpassningsbart i det oändliga och älskas av utvecklare. Så mitt sätt att jobba erbjuder det bästa av två världar!

Begär offert

Säkerhet

WordPress är oerhört populärt och på samma sätt som Windows-datorer lockar virustillverkare, så lockar Worpress-sajter till sig hackare. Det finns dock en mängd åtgärder man kan göra för att få din sajt så säker som möjligt (be om offert). En viktig del är se till att plugins, teman, wordpress etc, är uppdaterade och lirar ihop. Teckna Underhåll & drift-avtal med mig!

Snabbhet

Temat jag använder laddar supersnabbt! Tecknar du dessutom webbhotell hos mig och väljer ”Guld”-paketet kommer din sajt ge en fantastsk användarupplevelse. Väljer du ”Brons” eller ”Silver” kan jag ändå optimera din sajt så att den laddar snabbt. Snabbhet är en av de viktigaste aspekterna i användarvänlighet och detta belönas av Googles ranking-algoritmer.

Användarvänlighet

Användarvänlighet eller ”User Experience”, innefattar förutom säkerhet och snabbhet, en logisk struktur av ditt innehåll, vettig och lättförståelig navigering, en mobilanpassad sajt och modern design. Relevant innehåll, snygg typografi och god läsbarhet är andra viktiga faktorer samt ”tillgänglighet” för personer med nedsatt syn.

MODERN WEBBDESIGN • SENASTE TEKNIKEN • FOKUS PÅ ANVÄNDARVÄNLIGHET

E-HANDEL • FLERA SPRÅK • NYHETSBREV • ANIMERINGAR ETC, ETC

Begär offert för webbutveckling

utvecklare